شواهد و مدارک اخیر حاکی از آن است که حتی میزان پایین ورزش روزانه ، حتی 15 دقیقه پیاده روی در روز خطر احتمال ابتلا به افسردگی را کاهش خواهد داد.
در بیمارستان عمومی ایالت ماساچوست ،با ارزیابی ها روی آرایش ژنتیکی اشخاص ،پیشینۀ پزشکی و میزان فعالیت و تحرک بدنی بیش از 600هزار فرد بزرگسال ، دریافتند که گروهی که دارای فعالیت و تحرک بدنی هستند با احتمال پایین تر ابتلا به افسردگی روبرو هستند.
بررسی فوق با بهره گیری ازروشی هوشمند با کمک الگوی ژنتیکی افراد به طور تصادفی آنها را مورد ارزیابی نموده و نشان دهندۀ این واقعیت است که ورزش روزانه مانع از ابتلای افراد به افسردگی می گردد.
نکتۀ اصلی فعال بودن روزانه است. یک ربع پیاده روی یا یک ساعت باغبانی ، به فضای باز رفته و به کاری بپردازید ، فقط ضربان قلب خود را 50 درصد از بالاتر ببرید. اگر ضربان قلبتان هنگام آغاز 60 است ، آن را به نود برسانید. این بدین معنا نیست که در ورزش به آب و آتش بزنید ، حتی ممکن است این ضربان قلب موجب عرق نمودن شما نیز نگردد.
یکی از پزشکان بیمارستان فوق می گوید:
به بیمارانی که هنگام مراجعه خبر از احساس افسردگی می دهند، در عوض تجویز قرص های آرامبخش، ورزش و تحرک روزانه را به آنها توصیه می نمایم .
برچسب ها
مدتی پیش، پس ازانتشار کتاب گیاهان دارویی منطقه سواد کوه، که در آن به خواص درمانی گل سرخ اشاره کرده بودم ، نامه هایی از برخی خوانندگان نکته سنج دریاف ...
گذشته از آلرژی های غذایی ، حساسیت های فصلی یا رینیت آلرژیک (Allergic Rhinitis) نیز در مواقع مشخص از سال (تابستان یا بهار) رخ می دهند. زمانی که سیستم ...
گوجه فرنگی از جمله گیاهانی است که همواره برای بدن انسان مفید بوده و کارشناسان تغذیه وجود این میوه را در رژیم های غذایی انسان ضروری می دانند ، از این ...
اسانس علف لیمو اثرات غیرقارچی نویدبخشی داشت که منجر میشود تا نویسندگان اظهار کنند که این اسانس در درمان عفونتهای قارچی کاربرد بالقوهای میتواند دا ...
تمرینات یوگا ذهنجسم را درمان میکند و میتواند اثرات گوناگونی برسلامتی انسان داشتهباشد. حال پرسش اینجاست که آیا یوگا میتواند فشارخون را کاهشدهد؟
معتقد بودند دمکردهی شوید از نفخ شکم، بهویژه در نوزادان، جلوگیری میکند. نوشیدن یک فنجان دمکردهی آن پیشاز خواب سبب ایجاد خواب آرامی میگردد.
ثبت نظر